Cea mai buna metoda pentru a-ti promova site-ul

Pentru ca o firma sa poata supravietui pe piata si mai apoi pentru a se face cunoscuta si pentru a-si creste semnificativ castigurile, trebuie sa investeasca foarte mult in publicitate, in conditiile in care activeaza intr-un domeniu cu extrem de multi concurenti. Iar pentru ca publicitatea sa fie benefica, trebuie sa se apeleze la specialisti in domeniu.  Aceasta consider eu ca este cheia succesului unei firme.

Dar cum tehnologia atinge cote maxim in zilele noastre, si metodele de promovare au inceput sa fie legate de acest lucru. Cu pasi timizi, firmele au apelat la promovare online, iar cea mai buna metoda de a-ti promova site-ul este SEO. Pentru cine nu stie, SEO este un proces prin care site-ul dumneavoastra poate ajunge primul afisat intr-un motor de cautare, atunci cand diferiti utilizatori cauta diverse lucruri. Pe scurt, daca site-ul dumneavoastra este un magazin online de flori, cu ajutorul SEO, atunci cand oamenii vor cauta ,,flori online”, prima afisare in motorul de cautare va fi site-ul dumneavoastra.

Una dintre metodele cele mai utilizate pentru promovare site este legata de scrierea advertorialelor. Dupa cum cred ca v-ati dat seama, advertorialele au mare legatura cu SEO, ele fiind de fapt articole SEO. Avand la baza cuvinte cheie reprezentative pentru site-ul care urmeaza sa fie promovat, advertorialele, pe langa publicitatea pe care o ofera, mai aduc si alte beneficii: de exemplu cresterea Page Rank-ului. Principiul de functionare al advertorialelor este unul foarte simplu: se alege cuvantul cheie ce urmeaza a fi folosit in text, care va aparea de cel putin doua ori. Pe acest cuvant, sau pe un altul, denumit ,,ancora”  se aplica link-ul site-ului respectiv, astfel incat atunci cand o persoana va tasta in motorul de cautare cuvantul cheie, ii va aparea site-ul respectiv.

 Pentru ca advertorialele sa fie utile, continutul lor trebuie sa fie original. Atunci cand continutul este copiat in intregime sau partial, acest lucru va fi penalizat, iar advertorialul nu va ajuta cu nimic, din contra.

Lungimea advertorialelor trebuie sa  depaseasca 250 de cuvinte, pentru o indexare mai buna a acestuia.

De asemenea, si site-ul pe care urmeaza a fi plasat advertorialul conteaza extrem de mult. In primul rand Page Rank-ul trebuie sa fie macar egal cu al site-ului dumneavoastra, niciodata mai mic. Blogurile nisate pe domeniul dumneavoastra sunt cea mai buna alegere, atunci cand doriti sa va promovati site-ul.

Asadar, acum stiti care sunt cele mai bune metode pentru promovare site. Sper ca v-am fost de folos.

4 thoughts to “Cea mai buna metoda pentru a-ti promova site-ul”

    1. Adword-ul este o metoda pentru moment, urgenta. Pe termen lung ramane metoda de care se vorbeste in articol.
      Site-uri de socializare sunt intr-adevar bune daca te descurci cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.