Cazinoul din Sinaia va putea fi vizitat

Incepand de ieri, 27 aprilie, Cazinoul din Sinaia a intrat in circuitul turistic si va putea fi vizitat de miercuri pana duminica, contra sumei de maxim 15 lei. In aceasta suma este inclus turul complet al Cazinoului, cu ghid. Preturile biletelor variaza intre 3 si 15 lei, in functie de varsta turistilor, dar si categoriilor din care fac parte. Astfel, copiii, pensionarii si persoanele cu dizabilitati vor plati 10 lei pentru un tur complet, adultii 15 lei pentru aceleasi servicii, iar daca turistii vor sa viziteze numai o parte din Cazino, respectiv doar Galeria Regala vor plati 3 sau 5 lei.

Cazinoul era considerat atractia principala a secolului trecut, iar inca de la inaugurare a adunat sub acoperisul sau numele sonore ale vremii.

In prezent, Cazinoul indeplineste rolul de centru de conferinte, iar in cadrul sau se pot organiza atat evenimente corporate cat si evenimente private.

Cazinoul este organizat in doua parti principale: pe palierul principal se regasesc Foaierul, Sala de Teatru, Sala Oglinzilor, Sala Baccara, Sala Printului ,,Dimitrie Ghica”, Sala ,,Nicolae Grigorescu”, iar in cadrul Galeriei Regale: Business Lounge, Sala ,,Carol I”, Sala ,,Ferdinand”, Cabinetul ,,Regina Maria”.

Asadar, prin includerea in circuitul turistic a Cazinoului din Sinaia, putem vizita inca o capodopera arhitecturala ce impodobeste statiunea, alaturi de Castelul Peles.

Sursa foto : http://www.casino-sinaia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.