Cazare ieftina in Mamaia

Peste fix o saptamana va fi 1 mai, Ziua Muncii si dupa cum stiti, avem liber. Iar cum Pastele Ortodox cade pe 5 mai, zilele de vacanta s-au reunit. Eu am liber de la facultate de pe 1 pana pe 7 mai, ceea ce inseamna o vacanta adevarata, nu mini-vacanta, cum am fost pana acum obisnuiti.

Se stie ca romanii merg la munte si la mare de 1 mai, sau in padurile din jurul marilor orase, pentru a petrece. Iar daca aveti in plan sa mergeti la mare si va faceti griji in privinta cazarii, nu trebuie sa va mai faceti nicio problema: hotelierii sunt mai mult decat pregatiti pentru a va intampina, la fel ca in fiecare an. Acestia se pregatesc din timp pentru a oferi cele mai bune conditii de cazare, valului de turisti ce vor invada plajele in vacanta comasata de 1 mai si de Paste. Iar cum vremea se anunta cat se poate de buna, cu temperaturi ridicate si soare, nu va ramane de facut decat sa va bronzati in voie si sa va bucurati de apa marii.

Iar pentru preturi nu trebuie sa va faceti griji. Daca mergeti in statiunea Mamaia de exemplu, puteti beneficia de servicii turistice la preturi mai mult decat acceptabile. In aceste zile, totul va fi ieftin pe plaja in Mamaia, de la bauturi racoritoare, mancare si pana la cazare si servicii suplimentare.

Iar agrementul va fi asigurat, ca intotdeauna de cluburile existente in Mamaia, de Satul de Vacanta si de sporturile de apa pe care le puteti practica, daca vremea va fi buna.

Iar daca nu v-ati rezervat pana acum camere, mai aveti timp sa o faceti, la cele mai bune preturi. Puteti cauta si pe net cazare, folosind search tag-ul: ieftin pe plaja in Mamaia.

Despre hotelurile din Mamaia, ce pot spune: calitate inalta la preturi accesibile, doar de accea este denumita statiunea ,,Perla Marii Negre”.

Voi unde mergeti de 1 mai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.