Cauti un birou de inchiriat in Ploiesti?

Deschiderea unei afaceri este atat un motiv de bucurie, dar si unul de ingrijorare. Nu cred ca a existat o persoana care sa porneasca la drum doar cu optimism si cu gandul ca va ajunge in top. Toate persoanele care au luat decizia de a avea o afacere au avut la inceput unele temeri, si-au facut planuri de rezerva, si-au facut anumite scenarii si erau pregatiti pentru orice, chiar si pentru cel mai sumbru scenariu, acela in care afacerea nu functioneaza si trebuie inchisa. Indiferent de domeniu, doar o persoana care nu stie exact cum functioneaza o firma nu poate avea emotii pentru ca se gandeste ca sigur ca gasi cheia succesului.

Si bineinteles, infiintarea unei afaceri presupune si pregatirea pentru lupta birocratica. Hartii peste hartii, dosare (cu sina sau fara), alte hartii si cozi infernale. Si bineinteles, alegerea unei locatii, care poate sa fie diferita de sediul social pentru ca de multe ori, nu exista spatiul necesar desfasurarii activitatii la locatia unde se afla sediul social. Si pentru ca o afacere nou infiintata nu se stie daca va functiona, tot mai multe persoane aleg sa nu cumpere sediul in care se va desfasura activitatea, indiferent daca au banii necesari sau nu. Asa ca, de cele mai multe ori, desfasurarea afacerii se realizeaza in spatii inchiriate.

Si in ultimii ani, vedem tot mai multe anunturi pentru birouri de inchiriat. Iar preturile au inceput sa mai scada putin si sa se stabilizeze, astfel incat nu mai costa o avere inchirierea unui birou. De regula, in ceea ce priveste inchirierea unui spatiu pentru birouri, pretul se exprima raportat la mp. Foarte rar veti gasi anunturi cu pretul total al unui spatiu de birouri. Iar motivul este faptul ca poate nu veti inchiria tot spatiul, in special in cazul spatiilor mari si foarte mari. Asa ca este simplu sa faceti un calcul si sa vedeti cat ar fi inchirierea unui spatiu in functie de suprafata de care aveti nevoie.

Iar daca vreti sa va deschidet o afacere si nu stiti la cine sa apelati pentru inchirieri birouri Ploiesti, vreau sa va recomand o agentie imobiliara. Este vorba despre Royal Imobiliare. Pe site-ul lor, veti gasi o multime de anuturi cu birouri de inchiriat si cu siguranta printre ele se afla si biroul pe care il cautati. Ce imi place la site-ul celor de la Royal Imobiliare este faptul ca pozele anunturilor sunt reale si ca puteti selecta anunturile in functie de zona si in functie de pret (crescator sau descrescator) astfel incat sa puteti sa cautati mai usor.

Bineinteles ca daca nu aveti rabdare sau timpul necesar, puteti sa apelati direct la agentie si or sa va gaseasca un spatiu perfect pentru voi. Insa daca vreti sa cautati singuri, anunturile va ofera aproape toate detaliile de care aveti nevoie si tot ce mai trebuie sa faceti este sa programati una sau mai multe vizionari, iar mai apoi sa va hotarati asupra unui spatiu pentru birouri.

Asadar, daca sunteti din Ploiesti, dati o sansa acestei agentii imobiliare si bucurati-va apoi de spatiul pe care l-ati inchiriat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.