Castiga 250 lei cu un articol despre telefoane dual sim!

     Update: Concursul s-a incheiat!

     Ştiu că după Paşte portofelul vostru s-a cam subţiat, aşa că am hotărât să vă vin în ajutor. Lansez în colaborare cu Telefoane Replici un nou concurs.

      Concursul va avea un singur premiu în bani : 250 lei şi se va desfăşura în perioada 19.04.- 20.05 . Dacă până pe 20.05 nu se înscriu minim 20 de participanţi,  concursul se va prelungi.

     Tot ce trebuie să faceţi este să scrieţi un articol în care să vă spuneţi părerea despre site-ul www.telefoanereplici.com . În articol trebuie să inseraţi două linkuri:

  • un link către  www.telefoanereplici.com cu titlul Telefoane Dual Sim sau Dual Sim
  • un link către un produs de pe site, care v-a atras atenţia.

     Premiul va fi acordat pe bază de jurizare, celui mai bun articol. Juriul este format dintr-un reprezentant al site-ului Telefoane Replici, Alexx şi eu.

     După ce scrieţi articolul, lăsaţi un comment la acest post cu linkul lui şi un e-mail la adresa : andyutza_sedna@yahoo.com, tot cu linkul articolului.

     Foarte important: după încheierea concursului, am rugămintea să nu ştergeţi articolele cu care aţi participat! Cine va face asta, nu va mai putea participa la viitoarele concursuri organizate la mine pe blog. Vă mulţumesc pentru înţelegere!

     Multă baftă tuturor participanţilor şi abia aştept să citesc articolele voastre!

     P.s. nu uitaţi şi de concursul cu loţiuni naturiste. Pentru detalii, apăsaţi aici.

43 thoughts to “Castiga 250 lei cu un articol despre telefoane dual sim!”

  1. In primul rand, castigatorul va fi ales pe baza de jurizare: fiecare articol va fi verificat si atent citit. In al doilea rand, nimeni nu are interes sa fie aranjat, deoarece nu ar mai avea sens. poate altii asa fac, dar eu nu as permite asa ceva, pentru ca nici mie nu mi-ar placea sa particip la un concurs aranjat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.