Case de vanzare in Ploiesti

Cred ca visul oricarui om este sa aiba o casa la curte, pe care sa o ingrijeasca, sa aiba flori si legume cultivate cu mana lui, un catel sau mai multi, pomi care sa tina umbra pe timp de vara si sa dea roade toamna si un colt numai al lui, unde sa se relaxeze. Adevarul este ca nu toata lumea se poate bucura de asa ceva, pentru ca suntem foarte multi pe Planeta, iar daca fiecare familie ar avea casa ei la curte, nu am mai avea paduri si terenuri agricole. Inca de dinainte sa fim peste 7 miliarde pe planeta, mai exact cand eram vreo 2 sau 3 miliarde, oamenii s-au gandit la blocuri. Erau solutia eficienta pentru a nu sacrifica suprafetele agricole, padurile si imprejurimile oraselor. Plus ca erau si aproape de serviciu sau de locurile de promenada de pe atunci. Intre timp, orasele s-au extins foarte mult si s-au construit foarte multe blocuri, mai ales in perioada comunista (a se vedea cantecul ,,Macarale” care descria perfect peisajul din acele timpuri, cand se construia la greu). Asa ca unii oameni au inceput sa accepte situatia si sa se adapteze vietii la bloc. Unii si acum sunt nostalgici si isi aduc aminte de curtile lor, dar parca s-au obisnuit la bloc, unde viata este mai comoda.

In orasele mici, casele sunt mult mai des intalnite, pentru ca zonele rezidentiale sunt compuse in mare parte din case, nu din blocuri, cum se intampla in cazul Bucurestiului. De exemplu, sunt foarte multe case de vanzare in Ploiesti, atat noi, cat si folosite sau ,,la rosu”. Din ce am vazut eu, preturile sunt extrem de bune, mult mai bune ca in Bucuresti, comparand suprafata utila, amplasarea si suprafata curtii. Si unele dintre ele arata extrem de bine, chiar daca sunt deja folosite. Pe site-urile cu anunturi imobiliare veti gasi foarte multe oferte tentante, pe care este bine sa le verificati inainte pentru a nu pierde timpul cu vizionarea sau mai rau, sa pierdeti bani cu firmele imobiliare din cauza proprietarilor neseriosi.

Sursa foto: www.royal-imob.ro

Acestea fiind spuse, este alegerea voastra daca vreti o casa la curte sau un apartament, dar cel mai important este sa cautati cea mai buna oferta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.