Casa noua cu Arabesque.ro

Chiar daca iarna nu este un anotimp indicat pentru inceperea constructiilor, asta nu inseamna ca nu ne putem face planuri si socoteli pentru a sti cat ne-ar costa o casa. La fel am facut si eu: stiam de mult cum as vrea sa arate casa mea, am chiar si planul ei, insa tare mult as vrea ca materialele sa le cumpar eu. De ce? Pentru a le achizitiona pe cele mai bune si pentru a beneficia de cel mai bun pret. Am vazut ca unele firme de constructii utilizeaza materiale mediocre la preturi extrem de mari. De aceea, as vrea sa platesc doar echipa de constructie. De unde voi achizitiona materialele? De la un magazin de la care am mai cumparat pana acum produse de care am avut nevoie: Arabesque.ro. De aici, am cumparat in vara un rezervor pentru WC, asta dupa ce se stricase cel vechi (nu era chiar vechi, insa am facut economie cand l-am achizitionat si asta mi-a fost invatatura de minte). 

Dintre materialele de constructie de pe site, mi-au atras atentia cateva, printre care si tigla si caramida refractara. Nu va faceti griji: nu trebuie sa cumparati en-gross de pe Arabesque.ro, ci puteti cumpara atat cat aveti nevoie (exceptie fac produsele pentru care este specificata cantitatea minima sau modul de ambalare). Ce pot sa va spun este ca preturile sunt foarte bune, iar produsele sunt calitative. Indiferent ce veti alege, nu veti da gres. 

Spuneam ca mi-a atras atentia caramida refractara, pentru ca mi-ar fi de folos in cateva moduri in noua casa, printre care si un gratar. Sunt o persoana careia ii place sa manance sanatos, de aceea aleg oricand carnea fripta, nu prajita si legumele pe gratar. 

Sursa foto: www.arabesque.ro

In concluzie, Arabesque o sa ma ajute sa imi construiesc casa visurilor mele, fara sa cheltui o avere pe materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.