Cand fotografia trece de granitele hobby-ului

Am putea spune ca oricine poate face o fotografie in ziua de astazi. Este suficient sa detinem un smartphone sau chiar un aparat foto compact ori chiar un DSLR. Unele persoane fac fotografii superbe, indiferent ce aparat au la dispozitie, altora le poti da cel mai bun aparat din lume ca nu vor surprinde un cadru bun. A fi fotograf inseamna mai mult decat a detine un aparat foto si a avea pasiune pentru fotografie. Fotograful este un storyteller prin imagini. Stiti cum se spune ca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte. Asa ca un fotograf trebuie sa fie in stare sa surprinda cele mai bune cadre indiferent de conditii.

In ziua de astazi sunt foarte multi fotografi profesionisti, insa nu toti au acel talent de a arata in imagini tot ceea ce se intampla. Multi vor fotografia ,,mecanic” cadrele sau se vor lua dupa indicatiile invitatilor (daca va fi la o petrecere de nunta spre exemplu). Un fotograf trebuie sa decida personal care este cel mai bun cadru, cea mai buna lumina, cum trebuie sa stea invitatii si asa mai departe.

Iar recent, mi-a atras atentia Fotograf Gabriel Valentin Comanescu, care are un portofoliu superb. Se vede ca pune pasiune in ceea ce face, iar fotografiile chiar exprima emotii. Imi place si faptul ca stie sa editeze fotografiile astfel incat sa obtina imagini perfecte, nu doar sa le editeaza pentru ca asa trebuie. Fotografiile lui sunt de vis, chiar am putea sa ne uitam ore intregi la ele.

In plus, pe site-ul lui veti putea gasi si cateva informatii utile despre tipuri de fotografie, informatii care mie mi s-au parut foarte bune si pe care le voi pune in practica, imediat cum voi avea ocazia.

Iar daca doriti sa il aveti la nunta sau la orice alt eveniment pe Gabriel Comanescu in 2017, va sfatuiesc sa il contactati cat mai repede, pentru ca anul este pe sfarsite si asa cum stiti, fotografii sunt rezervati din timp. Insa cu siguranta merita sa intrebati daca poate sa vina la evenimentul vostru anul acesta.

Voi ati apelat pana acum la un fotograf profesionist?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.