Cadouri corporate interesante

Cultura organizationala este un domeniu de studiu foarte interesant pentru cei ce doresc a observa comportamentele de grup. Mai mult, este un subiect util si imperios necesar pentru cei ce doresc sa devina buni manageri si asta deoarece cultura organizationala este foarte importanta intr-o companie de mari dimensiuni, fie nationala sau multinationala – corporatie. Inveti cat se poate de mult despre relatiile profesionale, comportamentul managerilor fata de angajati si cel al angajatilor fata de manageri, dar si al celor aflati pe pozitii profesionale apropiate unul fata de celalalt. Inveti totodata cum trebuie sa se comporte un lider, castigand atentia si respectul celor pe care trebuie sa ii ghidezi. Acumulezi cunostinte legate de controlul intern la nivelul sectiei, departamentului, organizatiei.

Vei invata insa de-a lungul timpului si reguli nescrise, obiceiuri, specifice fiecarei organizatii in parte si care nu se transmit neaparat, de la o companie la alta. Dar vor fi si destule elemente comune. De exemplu, exista o adevarata practica a cadourilor corporate, cadouri ce se ofera atat angajatilor cat si parternerilor sau clientilor. Ocaziile pot fi si ele multiple, de la semnarea unui contract, simple intalniri de afaceri, seminarii, sesiuni de training pana la atingerea unui anumit prag in ce priveste fidelitatea clientului, realizari ale companiei sau ale celui ce va primi cadoul, sau chiar sarbatori religioase cum ar fi cea care a trecut nu de foarte mult timp, Craciunul.

Cadoul corporate trebuie sa uimeasca, dar in acelasi timp sa fie cat se poate de util. Trebuie sa fie simultan business, elegant, dar si practic. Trebuie sa amesteci cu grija marketingul propriei organizatii cu creativitatea si subtilitatea, personalizandu-l fie in favoarea beneficiarului, fie in favoarea ta pentru a-i aminti celui ce il va folosi de compania ta. Iata deci ca avem destule detalii pe care trebuie sa le bifam atunci cand alegem un cadou corporate, astfel incat ideile numeroase de la inceput sunt filtrate incet, incet pana la alegerea celei mai potrivite. Cel mai bine e sa incepi intotdeauna prin a stabili ocazia cadoului corporate si destinatarul acestui cadou.

Desigur, cadoul corporate va trebui sa-i arate clar destinatarului sau aprecierea companiei tale fata de el, dar si sa atraga / mentina atentia asupra business-ului tau. Personalizarea este mereu necesara. Veti gasi o gramada de idei de cadouri corporate aici. Insa lumea cadourilor nu se opreste aici, iar daca aveti nevoie de ceva idei spre a oferi ceva cuiva in afara mediului business, ramaneti pe site-ul Promotion.eu pana veti gasi cadoul potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.