Bijuteriateilor.ro – bijuterii pentru toate etapele iubirii

        Etapele unei povesti de iubire se pot traduce cu ajutorul bijuteriilor. Fiecarei perioade a unei relatii ii corespunde o anumita bijuterie, pe care o vor pretui toata viata. Dupa ce realtia se maturizeaza, iar cei doi tineri decid sa isi uneasca destinele, apare prima bijuterie: inelul de logodna. Acesta simbolizeaza prima etapa a iubirii lor si va fi extrem de important pana la nunta, cand locul lui va fi luat de catre verighete.

     Atunci cand vine vorba despre alegerea inelului de logodna, trebuie sa se tina cont de preferintele viitoarei mirese. Dar cel mai adecvat este un inel simplu din aur sau platina, cu diamant sau orice alt metal pretios prefera domnisoara. Acest tip de inel este cea mai buna alegere, pentru ca poate fi purtat tot timpul, fara riscul de a-l agata sau strica. Iar daca piatra pretioasa este bine finisata, se poate chiar dormi cu acest inel. Si daca sunteti in cautarea unui astfel de inel, Bijuteriateilor.ro va sta la dispozitie. Aici veti gasi diferite modele de inele de logodna, potrivite oricaror gusturi si oricarui buzunar. Este imposibil sa nu gasiti ceea ce va doriti! Mie spre exemplu, imi place acesta:

surs foto: www.bijuteriateilor.ro

       Dupa sarbatorirea logodnei, urmeaza inceperea pregatirii pentru nunta. Iar pe langa alegerea localului, a rochiei de mireasa, a costumului pentru mire si a invitatiilor, un lucru foarte important este alegerea verighetelor. Cum vor fi purtate toata viata, ele trebuie sa fie dintr- un material rezistent si care sa se potriveasca in orice situatie. Verighetele din aur, platina sau combinatii dintre aceste doua materiale sunt cele mai cautate. Mai nou, verighetele se pot personaliza, iar mireasa poate opta pentru incastrarea unor pietre pretioase in verigheta ei. In plus, la mare cautare sunt si verighetele gravate, pe interiorul carora se regaseste data cununiei religioase. Tot pe Bijuteriateilor.ro puteti gasi o multime de verighete atractive, care se potrivesc tuturor.

sursa foto: www.bijuteriateilor.ro

        Iar daca verighetele nu sunt suficiente pentru a-si arata iubirea, mirii pot opta si pentru bratari de aur, pe care le pot gasi, evident, tot la Bijuteriateilor.ro.

www.bijuteriateilor.ro

       Voi ce fel de bijuterii ati ales pentru logodna si nunta? Va plac cele de pe Bijuteriateilor.ro?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.