Barbatii si complexele lor

     De când am intrat în minunata blogosferă mioritică  am văzut fel şi fel de ciudăţenii: bloggeri care copiază, bloggeri care se ceartă, care critică pe oricine fără să se uite întâi în oglindă şi lista poate continua.

     Dar cel mai mult m-a impresionat o specie nouă: ,,Homo-criticus-aiuritus-complexatus”. Nu ştiţi la cine mă refer? Înseamnă că degeaba trăiţi în Românica. Această specie se manifestă total diferit în cele două medii de existenţă : mediul real, cotidian şi mediul 2.0.

     Dacă în mediul 2.0. comportamentul unui astfel de individ denotă narcisism, exces de zel, falsa idee că ,,este cel mai tare din parcare”, că nimeni nu îl întrece, că are harem şi bani, pe principiul: ,,am piramideee, pira-piramidee”, în viaţa reală, nu este decât un complexat, ratat, timid şi care se remarcă prin comentarii total nepotrivite şi onomatopee în loc de fraze inteligente.

     Din păcate, Homo-criticus-aiuritus-complexatus, mai are un defect: critca. Şi nu orice fel de critică. Acesta manifestă o afinitate spre ,,analizarea” sexului feminin.

     Un bărbat normal, ce deţine un blog, ar avea dreptul să scrie 1-2 postări despre femei, în limita decenţei. Dar cum specimenul nostru nu este normal, a ales să posteze câte 4-5 articole zilnic, în care le comentează pe femei.

     Acum sfatul meu pentru astfel de specimene este: băăăă retarzilor, virginilor complexaţi, nesimţiţilor, dacă în viaţa voastră nu aţi  avut parte de o femeie în adevăratul sens al cuvântului şi aţi umblat numai cu : curve  femei de moravuri uşoare, materialiste, îngâmfate, piţipoance, cocalare, femei fără suflet, caţe etc, asta NU înseamnă că toate femeile sunt la fel. Prin urmare, nu mai scrieţi părerile voastre infecte despre sexul feminin, că nu interesează pe nimeni. Acum o să îmi spuneţi că sunt blogurile voastre personale şi că puteţi scrie ce vreţi, dar atâta vreme cât nu daţi dreptul la replică femeilor, deoarece sunteţi laşi şi atâta vreme cât daţi şi exemple concrete, pentru noi nu reprezentaţi nimic.

     Aşa că dragii mei băieţaşi complexaţi, ascultaţi-mă: problema este la voi! Schimbaţi-vă categoria de femei cu care o ardeţi dubios sau orientarea sexuală, pentru că sunteţi chiar ,,jenibili”.

P.s. Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
P.s.2. Dacă s-a simţit careva, îmi pare rău, n-a fost cu intenţie, a fost cu direcţie.
P.s.3. Scuzaţi modul în care am scris articolul, dar asemenea specimene nu merită nici măcar un articol scris corect.
P.s. 4. Nu m-am simţit vizată de niciunul dintre specimene, doar am vrut să îmi spun punctul de vedere.

15 thoughts to “Barbatii si complexele lor”

  1. Si chiar daca nu te-ai referit la mie 😛 ( se potriveste ) .Ce sa spun , ma regasesc cam in toate chestiile alea de sus , si sincer sa fiu , daca mi-ar spune cineva toate astea in fata , l-as imbratisa cu respect. Orice om are dreptul la libera alegere, eu am ales sa fiu nesimtit si sa critic tot ce misca asa cum si tu ai ales sa critici criticul.
    Insa consider ca ar trebui sa mentionezi cine e creatura cu pricina , nu crezi ?
    O Seara faina 🙂

    1. :)) Mey, tu esti tu. Esti nebunatic. Mie imi place cum scrii. Dar eu ma refeream la cei care nu iau totul in gluma si asa cred ei ca este normal. Si nu pot mentiona cine este persoana, pentru ca nu este o singura persoana. Sunt multi…

  2. Eu zic sa stergi toate p.s.-urile si cine se simte , treaba lui. Inseamna ca mai are un dram de minte. Am observat si eu cativa de genul asta si sincer ma ingrozesc, asa ca nu citesc, pentru ca ma enervez degeaba. Mi-ar placea insa sa citeasca unul dintre ei ce/ai scris si sa-i vedem reactia. Doamne ajuta si adu-l incoace pe idiot! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.