Bannere roll up

In ziua de astazi, brandurile se intrec pentru a gasi ideile perfect pentru campanii de publicitate. Tuturor ne place sa urmarim un spot TV bine realizat, care sa ne ramana in minte, iar in momentul in care vedem produsul promovat in magazin, sa ne amintim de el. Sau ne place sa luam parte la o campanie inedita, lansata in mediul online (pentru ca tot suntem in anul 2017) si de pe urma careia vom avea doar de castigat. Adevarul este ca industria publicitatii a crescut enorm in ultimii ani si chiar s-a produs o adevarata revolutie in momentul in care ,,batalia” a inceput sa se mute in mediul online. Si cu toate acestea, publicitatea fizica inca domina si trebuie sa se gaseasca in permanenta noi modalitati prin care sa impresioneze potentialii clienti si sa atraga.

Iar dintre mijloacele de publicitate clasica, se numara si bannerele, afisele si roll-up-urile. Acestea sunt cele mai vizibile si au un efect destul de bun asupra potentialilor clienti. Daca se respecta principiile publicitatii si celelalte sfaturi referitoare la cum trebuie sa arate un banner pentru a capta atentia, succesul este garantat.

Un roll-up nu trebuie sa fie foarte incarcat pentru a atrage atentia. Iar elementul de baza, sloganul sau poza produsului promovat trebuie sa se afle in centrul roll-up-ului. Astfel, va putea fi observat mai usor si imaginea va fi mai usor de memorat. In plus si culorile trebuie alese cu atentie, iar calitatea printarii conteaza si ea foarte mult, pentru ca poate face diferenta intre un roll-up reusit si unul mai putin reusit. 

Iar daca aveti nevoie de bannere roll up, trebuie sa stiti ca puteti apela la firme care se pot ocupa atat de realizarea lor, dar si de printare si de montare daca este nevoie. Tot ce trebuie sa faceti este sa furnizati indicatiile, pozele si tot ce mai este necesar si sa va bucurati de rezultatul final, care va reflecta modul in care va promovati afacerea. 

Asadar, daca doriti sa va promovati afacerea intr-un mod clasic, nu uitati de bannere si de bannere roll-up, care cu siguranta or sa capteze atentia potentialilor clienti. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *