Avantajele tavanelor extensibile

O locuinta bine construita de la inceput, va putea fi personalizata dupa bunul plac al proprietarilor fara prea multe probleme. Daca peretii, pardoseala si tavanele sunt perfecte, fara umflaturi, denivelari, erori de constructie, erori de proiectie si asa mai departe, practic se pot face nenumarate schimbari fara sa afecteze structura de baza. Spre exemplu, peretii perfect netezi pot fi vopsiti in orice culoare, fara grija ca s-ar putea vedea urat anumite denivelari si nici nu mai trebuie acoperiti cu tapet sau cu prea multe tablouri sau decoratiuni, cum se intampla in cazul unor pereti nu la fel de bine finisati.

Si un alt aspect foarte important al unei locuinte il reprezinta tavanele. Acestea sunt cele care ofera camerelor lumina, senzatia de spatios si de inaltime. Tavanele trebuie sa fie astfel proiectate incat sa reziste la diferite accidente si incidente, cum ar fi o inundatie de la vecini. Dar cum ar fi daca v-as spune ca acum exista si tavane extensibile? Da, ati citit bine. Sunt tavane care se pot monta si demonta foarte usor, care pot fi personalizate dupa bunul plac, tavane perfecte, fara denivelari si care se vor potrivi perfect cu noua infatisare a casei voastre. Stiu ca unul dintre cele mai dificile momente in momentul renovarii este vopsirea tavanelor sau montarea unor noi corpuri luminoase. Insa, uitati de aceste neajunsuri, pentru ca tavanele extensibile se monteaza in doar cateva ore, puteti uita de lavabila si de acoperit toata camera cu folii de plastic si mai ales, o sa va bucurati de un tavan care se integreaza perfect in casa voastra.

Iar aceste tavane sunt de mai multe tipuri, printre care si tavane luminoase. Aceste tavane arata extrem de bine si pot fi montate atat in locuinte, cat si in cladiri de birouri, localuri si asa mai departe. Pot fi montate doar ca element decorativ sau pot reprezenta principala sursa de iluminare din acea incapere. Se poate opta pentru lumina alba sau pentru diferite culori, in functie de preferintele voastre. Si cu siguranta rezultatul va fi unul cat se poate de frumos.

Sursa foto: apollondesign.eu

Asadar, daca doriti sa schimbati aspectul casei voastre, va sfatuiesc sa alegeti tavane extensibile sau tavane luminoase si nu o sa regretati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.