Automatizari industriale de la Idmag

Traim intr-o epoca in care totul depinde de tehnologie: de la primirea utilitatilor in locuinta, pana la utilizarea internetului, a comunicatiilor, inclusiv sistemele de urgenta, practic totul in ziua de astazi este automatizat. Daca ar fi o pana de curent timp de o zi intr-un oras mare, cum este Bucurestiul de exemplu, aproape totul ar fi dat peste cap si s-ar crea panica. Bineinteles, generatoare exista in centrele de interes, cum ar fi spitale, sediile serviciului unic de urgenta, clinici si policlinici si alte cladiri asemanatoare. Insa nu ne-am mai putea desfasura viata cotidiana in locuinte, pe strazi ar fi haos din cauza semafoarelor nefunctionale si multe altele. V-am spus toate aceste exemple pentru a va arata cat de importanta este automatizarea in viata de zi cu zi si cat de mult depindem de tehnologie.

Iar automatizarea nu se gaseste doar in aceste domenii, ci si in toate industriile: aceasta poarta numele de automatizare industriala. Ce presupune? Inlocuirea oamenilor cu roboti sau sisteme care sa faca exact aceeasi munca, dar mult mai precisa si mult mai rapida. De exemplu, in industria alimentara, automatizarea presupune si o mai buna controlare a mediului, pentru ca oamenii nu mai intervin in procesul de productie si astfel riscul de contaminare a alimentelor este mult mai mic.

Insa nevoia de automatizare industriala a presupus si aparitia anumitor electronice specializate, cum ar fi: computerele industriale, tastaturile programabile, sistemele machine vision, module IO automate, achizitii de date si control, panel computers, 2d barecode readers & verifiers, HMI si embedded computing. Pe toate acestea, dar si multe altele le gasiti in magazinul online Idmag, locul unde tehnologia capata un nou inteles. De ce Idmag? Pentru ca preturile sunt foarte accesibile si aveti siguranta ca produsele sunt de calitate si nu va vor afecta afacerea.

Pentru ce sunt toate aceste aparate? De exemplu, 2d barecode readers &verifiers sunt folosite pentru a numara produsele fabricate, in timp ce acestea se indreapta spre sectia finala, unde vor fi ambalate in cutii. Sau pentru a numara cutiile. Acestea scaneaza codul de bare in timp ce produsele trec in viteza pe banda, deci nu exista riscul de a gresi.

Tastaturile programabile sunt tastaturi mult mai rapide decat tastaturile normale, care indeplinesc functii pe care celelalte nu le-ar putea realiza. Si mai sunt bune pentru ceva: pentru vanzari. In ele se poate baga un cititor de carduri, sau chiar un card si se poate accelera astfel procesul vanzarii.

Automatizari industriale Idmag.ro

Daca doriti sa aflati mai multe despre Idmag.ro, o puteti face aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.