Apeleaza la o firma de recrutare din Cluj pentru compania ta

Resursa umana este cea mai importanta resursa. Daca nu ar fi oamenii, nici macar procesele de munca tehnologizata nu ar putea functiona pentru ca este nevoie de interventie umana pentru a le deschide, inchide si a le supraveghea. Fara angajati, nu ar putea functiona nimic. Chiar si daca aveti o mica afacere si sunteti de unul singur, stiti ca daca nu v-ati ocupa voi de afacere, nu ar avea cum sa functioneze. De aceea, angajatii trebuie motivati si trebuie sa li se ofere cele mai buna conditii de lucru, astfel incat sa isi poata desfasura activitatea si prin urmare, compania sa inregistreze profit si sa iasa in evidenta (in sensul bun al cuvantului).

Cu siguranta multi dintre voi sunteti angajati si aveti experienta unuia sau a mai multor interviuri. Ati vazut ca lucrurile nu sunt deloc simple si de multe ori sunteti dezamagiti ca nu sunteti alesi sau poate ca interviul in sine nu s-a axat pe ceea ce stiti voi sa faceti si ce ati fi putut sa demonstrati. Este adevarat ca nu toti angajatii de la resurse umane se pricep la a conduce un interviu si atunci pun intrebari clasice, care nu au nici o relevanta. Cred ca stiti deja clasicele ,,unde va vedeti in 10 ani”, la care toate persoanele au inceput sa dea exact raspunsul dorit de fiecare companie.

Si tocmai pentru a evita astfel de situatii generate de intervievatori fara experienta, tot mai multe companii au inceput sa apeleze la agentii de recrutare. Aici, se regasesc doar specialisti care isi vor da seama inca de la primul interviu daca o persoana corespunde sau nu cu postul pentru care aplica. Exista o comunicare foarte buna compania ce doreste sa angajeze si agentia de recrutare, astfel incat se stabileste de la inceput un plan de recrutare sa ii spunem. Se stabilesc de comun acord punctele forte pe care ar trebui sa le aiba candidatul ideal, iar la interviul final, cu angajatorul, vor veni doar cateva persoane selectionate. In felul acesta, angajatorul se va focusa pe buna desfasurare a companiei si va fi sigur ca procesul de recrutare este pe cele mai bune maini.

Iar daca sunteti o companie in cautare de servicii de recrutare in Cluj, va recomand Integrahr.ro. Este o agentie de recrutare foarte buna, cu rezultate pozitive si care a colaborat cu succes cu numeroase alte firme. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa lasati procesul de recrutare in grija celor de la Integra.

Integra ofera urmatoarele tipuri de servicii: consultanta, jobs si recrutare. In ceea ce priveste consultanta, o sa fiti surprinsi de cate de multe puteti schimba in compania voastra, astfel incat angajatii sa fie motivati, sa lucreze mai eficient (chiar sa uite de orele suplimentare, iar asta este o situatie win-win) si cum puteti sa sudati echipele de lucru.

In ceea ce priveste partea de joburi, Integra ajuta atat in ceea ce priveste la identificarea nevoii unui nou loc de munca in echipa, dar si un nou membru in echipa.

Si nu in cele din urma, Integra va gasi persoana potrivita pentru compania voastra. Dupa un proces de selectie, in care sunt analizati cei mai buni candidati, angajatorului i se va oferi lista scurta, compusa din dosarele a trei candidati, cei mai buni. Apoi, impreuna se va lua cea mai buna decizie pentru companie si bineinteles, noul angajat va fi ajutat sa se integreze bine si repede la noul loc de munca.

Asadar, daca aveti o companie si doriti servicii de recrutare, va sfatuiesc sa apelati la Integra. Ii puteti urmari si pe Facebook, pagina lor fiind IntegraHR, iar mai jos aveti datele de contact.

Str. G-ral Dragalina, nr. 81, et. 1, Cluj-Napoca, judetul Cluj

E-mail: adriana.oniga@integrahr.ro

Tel. mobil:  0745 662 175

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.