Animatia si petrecerile pentru copii

Ce poate fi mai frumos decat o petrecere surpriza organizata pentru cineva drag sau din contra, o petrecere in organizarea careia s-a implicat si asupra careia si-a pus amprenta. Daca pentru organizarea petrecerii unui adult sau adolescent lucrurile sunt mai simple, in cazul petrecerilor copiiilor, sunt o multime de lucruri ce trebuie luate in considerare si pot ingreuna bunul mers al lucrurilor.

In primul rand, trebuie aleasa locatia in functie de tema petrecerii, asta in cazul in care exista una. In ziua de astazi sunt destule locuri special amenajate in care se pot organiza petreceri tematice. Sunt si firme care se ocupa de punerea la punct a unei astfel de serbari, astfel incat parintii care nu au timp din cauza serviciului, sa fie siguri ca ii ofera copilului lor o petrecere ca la carte. Locatiile pentru petreceri pot fi decorate in functie de varsta copiiilor ce urmeaza a fi prezenti, tema petrecerii, bugetul alocat, preferintele parintilor etc. Daca unii copii vor o petrecere desprinsa din basme, altii doresc o petrecere moderna, mai ales daca au participat la astfel de evenimente alaturi de parintii lor.

Invitatii trebuie alesi in functie de preferintele celui mic si ale parintilor: rude, prieteni de familie, colegi de gradinita, vecini etc. Este bine de stiut faptul ca de cele mai multe ori, parintii ii vor insoti pe cei mici, in cazul in care vor sa ii supravegheze. Pe langa petrecerea pentru copii, va fi si una pentru parinti, astfel incat acestia sa nu se plictiseasca. Este un mod foarte bun de socializare, pentru a cunoaste mai bine parintii prietenilor copilului tau, dar si de destindere, pentru ca oricui ii prinde bine o astfel de escapada.

Meniul va fi ales in functie de o serie de cerinte: se intreaba parintii copiiilor invitati daca vreunul dintre ei are vreo alergie alimentara sau nu poate manca un anumit aliment si apoi, analizand toate informatiile, se va stabili de comun acord un meniu. Cuvantul de ordine trebuie sa fie ,,sanatatea”, alimentele preferate sunt cele predominant naturale. Nu se vor servi fast-food, mancaruri prea condimentate sau prea uleioase, nu se vor servi dulciuri in exces etc. Asta ar trebui sa fie regula de baza a unei petreceri cu copii. Dar, bineinteles, parintii vor stabili meniul si cateodata mai fac si greseli, pe principiul ,,o data nu are ce rau sa faca”.

Dupa ce am ales si meniul, este bine sa ne interesam in legatura cu animatia. O componenta nelipsita atunci cand vine vorba despre petreceri, animatia include mai multe elemente: pot fi prezenti animatori care sa intruchipeze diferite personaje, pot fi aduse diferite jocuri care sa le starneasca interesul celor mici, jocuri la care pot participa si parintii etc. Daca nu stiti ce tipuri de animatii se potrivesc unei petreceri pe care o veti organiza, puteti cauta pe Google: ,,petreceri copii animatie” si sa vedeti care sunt ,,trendurile” si cum puteti face o petrecere reusita.

Animatia este obligatorie, pentru ca cei mici se plictisesc repede daca nu sunt stimulati si au nevoie de jocuri pentru a invata si a se distra. Asadar, daca nu stiti care este cea mai buna animatie pentru petrecerea voastra, cautati ,,petreceri copii animatie”.

animatie petreceri

Sursa foto : http://infinityevents.ro/animatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.