Amenajari open space

Corporatiile fac tot ceea ce este necesar pentru ca angajatii sa fie productivi, asta inseamnand ca le asigura tot confortul necesar si ceea ce le trebuie. In ultimii ani, a aparut si in Romania conceptul de open space, ceea ce inseamna ca nu mai exista birouri individuale, ci se amenajeaza o suprafata foarte mare, unde se amplaseaza un numar de birouri, iar oamenii vor lucra la comun. Bineinteles, acest lucru poate fi deranjant pentru ca zgomotele de fundal pot distrage atentia. Din fericire, au aparut solutii care reduc zgomotele de fond, iar astfel se poate lucra fara probleme intr-un birou open space.

La confortul angajatilor si prin urmare, la productivitate, mai contribuie si designul birourilor. Este la fel ca intr-o casa: daca mobila este pe placul nostru, ne face sa ne simtit bine, sa ne dorim sa ajungem acasa mai repede, pentru a ne bucura de casa noastra. Daca birourile sunt amenajate frumos si nu intr-un mod auster, angajatii vor avea o stare psihica buna si vor fi mai productivi, vor avea mai multa inspiratie. Daca vreti sa vedeti cateva modele de office design, puteti accesa site-ul www.cos.ro, profesionistii la care puteti apela daca aveti nevoie de amenajari open space.

Si pentru ca va spuneam ca exista solutii care reduc zgomotele de fond, este bine sa stiti ca acestea sunt mai la indemana decat v-ati fi gandit. Aproape tot mobilierul poate fi transformat astfel incat sa reduca zgomotul sau sa il capteze. La fel se intampla si cu tavanul, sau cu parchetul. Si pentru ca a venit vorba despre parchet, cel care reduce zgomotul se numeste ,,tarkett parchet” si este atat util, cat si deosebit ca design. Nici nu va dati seama ca este un parchet special, care absoarbe zgomotele.

Asadar, acum stiti cum se poate lucra intr-un open space fara ca zgomotele de fundal sa creeze probleme!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.