Alternative avantajoase pentru taxi

Nu mai este nici un secret faptul ca autoturismele au devenit o nevoie. Cand mergem la cumparaturi, de cele mai multe ori nu putem cara tot ce am achizitionat, asa ca avem nevoie de o masina. Cand vrem sa plecam in miez de noapte si nu gasim un taxi, ne dam seama de necesitatea unui autoturism. Chiar daca in tara si mai ales in Capitala, cei mai multi merg cu masina doar pentru a-si etala statutul social si ajung sa piarda ore intregi in trafic, blocand inutil circulatia, sunt si anumite persoane care nu se pot deplasa altfel si pentru care autoturismul este o necesitate.

Si chiar daca nu ni se pare, sunt unele situatii in care avem nevoie de un autoturism mai mult decat am crede. Spre exemplu, o prietena si-a dat seama cat de mult ii lipseste aututorismul in momentul in care a revenit in tara. Locuieste de cativa ani in Austria si de vreo 3 ori pe an se intoarce in tara si isi viziteaza rudele si prietenii. Numai ca la cea mai recenta intoarcere in tara, nu avea cine sa o astepte la aeroport, deoarece sosea in timpul saptamanii, in timpul programului de lucru.

Avand multe bagaje, dar si un copil de doi ani, s-a gandit din timp la ce ar putea face, astfel incat sa nu se complice cu un taxi (avea deja experiente negative cu ele). Stia deja ca in alte tari se practica de ani buni serviciile de transfer aeroport, asa ca a fost bucuroasa cand a vazut ca au aparut si in Romania. In doar doua minute a facut o rezervare online pentru un transfer aeroport Bucuresti si a stiut ca poate calatori linistita, pentru ca soferul o va astepta la aeroport cu o placuta pe care scrie numele ei si o va transporta la destinatie in cele mai bune conditii si fara comisioane ascunse sau preturi nejustificat de mari.

Sursa foto: www.transferaeroportotopeni.ro

Insa in tara nu a beneficiat doar de transfer aeroport Bucuresti, ci si de un alt serviciu relativ nou in tara noastra: inchirieri masini Timisoara. Dupa o saptamana petrecuta in Bucuresti, prietena mea urma sa isi viziteze si parintii care locuiesc in Timisoara, dar avea nevoie si de libertate de miscare. Si cum pana la Timisoara a calatorit tot cu avionul, i-a trebuit si un autoturism pentru drumurile prin oras. Asa ca, de data aceasta a asteptat-o la aeroport o masina inchiriata, pe care avea sa o foloseasca in urmatoarea saptamana. Nu a regreatat nici o clipa faptul ca a ales serviciul de inchirieri masini Timisoara, pentru ca s-a bucurat de vacanta fara grija transportului si a scapat si de plata sumelor foarte mari la taxi.

Sursa foto: www.autocarhire.ro

Asadar, acum stiti ca exista alternative mai ieftine la taxiuri si mult mai comode!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.