Albirea dintilor la stomatolog

In ultimii ani au aparut tot mai multe metode de infrumusetare ce pot fi aplicate si in confortul casei. Insa, cu toate ca sunt tentante, multe dintre ele nu sunt inofensive si pot cauza chiar neplaceri sau probleme de sanatate. Dintre toate, cele mai populare metode si totodata cele care cauzeaza cele mai multe neplaceri sunt metodele de albire a dintilor. Cu siguranta ati vazut reclame ale benzilor de albire, atat cu peroxid, dar si fara si poate ati fost tentanti sa cumparati. Aceste benzi nu sunt tocmai ok si medicul vostru stomatolog va poate lamuri. Mai ales daca aveti probleme cu dantura, sensibilitate si poate smaltul deteriorat, este bine sa va tineti departe de aceste benzi. In astfel de cazuri nu veti putea beneficia nici de albirea dintilor la clinica stomatologica, decat daca medicul vostru considera ca nu sunteti un caz grav.

Sunt foarte multe persoane care au ales benzile de albire spre exemplu si care au capatat o sensibilitate permanenta, pentru ca procentajul de peroxid era prea mare de exemplu. Asa ca este mai bine sa discutati cu medicul vostru stomatolog si sa ii spuneti ca ati vrea sa va albiti dintii. Acesta o sa va propuna cea mai buna solutie, astfel incat sa nu existe dureri si nici efecte adverse. Spre exemplu, multe persoane constata ca dintii sunt mult mai albi dupa un detartraj sau un periaj profesional.

Iar daca nu aveti probleme cu dantura si daca medicul vostru isi da acordul, puteti sa va faceti o albire profesionala in cadrul unei clinici stomatologice. Aceasta albire nu este permanenta, va trebui sa aveti grija la alimentele pe care la consumati si mai ales la igiena. Spre exemplu, s-ar putea sa fiti nevoiti sa reduceti cantitatea de cafea si ceai sau ciocolata, daca vreti ca efectul sa dureze cat mai mult timp.

Bineinteles ca nici albirea profesionala nu este scutita de neplaceri, cum ar fi sensibilitate in primele zile. In functie de severitatea simptomelor, medicul vostru o sa va recomande cel mai bun plan de tratament. Insa, cel mai important este ca albirea profesionala in cadrul unei clinici nu are efecte adverse, in afara de simptomele din primele zile.

Voi ati apela la o albire profesionala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.